Om bloggare.eu

Här samlas bloggare med alla upptänkliga huvudområden, erfarenhet, intressen och visioner. Denna bloggplattform är till för att fungera som utgångspunkt för bloggar inom ett större område. Oavsett om du bloggar om hur du bygger bilar eller om du vill ge sminktips, finns möjligheten att göra detta via oss. För att ge extra bra synlighet och bidra till exponering av din blogg, listar vi alltid de senaste posterna på startsidan.

Flera av de som kommer till bloggare.eu har erfarenhet av att skriva bloggar på nätet. Samtidigt är man välkommen även som nybörjare. Kontakta oss om du önskar blogga via denna bloggplattform.

Blogga privat eller publikt?

I en tid när allt fler ger sig i kast med att skriva en blogg, har fokus ofta varit att nå ut. Ju fler följare man har desto bättre! Parallellt med detta finns dock en grupp individer som vill blogga för en utvald grupp. Kanske i form av en reseskildring eller dagbok tillgänglig på nätet? Att skydda sin blogg från yttre besök är inte längre någonting konstigt. Det finns gott om tekniker för att kunna dela med sig till alla intresserade, eller till de närmsta.

Om man har som ambition att jobba med sin blogg på ett professionellt sätt, är det publik åtkomst som krävs. Antalet annonsörer som vill nå ut via diverse välkända bloggar är flera i antalet räknat. Det är dock inte nödvändigt att göra business av en blogg. För många är detta inte av intresse.

Bloggsida om händelser eller privatliv

Att skriva om sitt privatliv och de upplevelser man är med om är alltid populärt. Samtidigt har det blivit allt fler inofficiella nyhetsmagasin. Detta är bloggar som går ut på att sprida information om nyheter eller aktiviteter i ett visst branschområde. Det finns ofta ett intresse att följa dessa om de nämner frågor som angår ens vardag.

Tänk på detta när du bloggar

Som alltid när man gör någonting på webben är det oerhört viktigt att tänka igenom vad som postas. Är det någon annans material finns starka argument för att söka tillstånd innan man trycker nyheten. Någonting annat som bör övervägas är hur offentlig man önskar vara. Personliga uppgifter kan ses av alla besökare. Om man inte vill gå ut med sin adress och information som rör privata relationer, bör man vara restriktiv i sin blogg.